Dom > O nama


"SUMMERLY QUARTZ" kompanije THINKING Industries Corporation za izgradnju vrhunskog brenda kvarca. Naša fabrika, koja se nalazi u "Svetom kamenu" Shuitou, jedna je vodeća i pouzdana kompanija specijalizovana za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge kao jedna od savremenih velikih veštačkih kvarcnih proizvodnih preduzeća, sa ciljem da proizvede kvarcni kamen vrhunskog kvaliteta . Sa desetogodišnjim iskustvom u poslovanju sa vještačkim kamenom, implementacijom savremenog načina upravljanja i proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda u kvarcnoj industriji, naš osnivač kreira sopstveni brend "LJETNO". Imamo jako istraživanje i razvoj proizvoda i nezavisne inovacijske sposobnosti, stvarajući veću vrijednost za kupca.


Shunsen Industries Corporation , kao naša firma sa istim vlasnikom, ima iskustvo zaposlenih i stručnjaka iz oblasti umjetnog kamena i međunarodnog poslovanja. Dugogodišnje preduzeće Shunsen Industries Corporation strogo vrši naučno upravljanje i rad. Sa motorom "Kvalitet Prvo, Customer First", Shunsen dobija dobru reputaciju od klijenata širom svijeta. Uvereni smo da vam ponudimo najbolje usluge za vas i dobrodosli na upit i saznajte više.


Naše prednosti uključuju:

● Fabrika proizvodnje pokriva površinu od 20000 kvadratnih metara, sa tri međunarodne napredne automatske linije za proizvodnju kvarcnog kamena, ima jedinstvenu formulu za tehniku. Istražujemo i razvijamo mnoge serije, mnoge dizajne i boje i specifikacije visokokvalitetnog kvarca. Naša fabrika proizvede 1 milion kvadratnih metara visokokvalitetnog kvarca godišnje. Glavna tržišta leže u Severnoj Americi, Južnoj Americi, Evropi, Okeaniji i drugim delovima sveta.

● Imajući vlastitu R & D laboratoriju, proizvodi drže korak sa vremenom.

● prošao je ISO9001 i sve vrste sertifikata za inspekciju, kao što su: sertifikacija sistema upravljanja okolišem, sertifikacija sistema za upravljanje kvalitetom, CE, SGS itd.

● Sa prvoklasnim stručnim timom, desetogodišnje iskustvo u poslovanju u inostranstvu, mlade i puno strasti, najiskreniji servisni stav i bogato profesionalno znanje, aktivno proširujemo domaća i međunarodna tržišta, već je osvojio dosledno visoko priznanje u domaćim i međunarodnim tržištima.

● Ugovorni projekti kako u zemlji tako iu inostranstvu, uključujući Xiamen International Tourism Passenger Terminal, izradili su kompletan projekat nekretnina, koledž Xiamen Jimei Xincheng Chengyi, Muzej nauke i tehnologije i Biblioteka itd.

Sa zahvalnim srcima cijenimo sve prijatelje koji nam pomažu. U narednih 10 godina donosićemo vam sjajnu i divnu budućnost!