Calaccata V502 kvarcni kamen površina

Calaccata V502 je naša nova boja. Njegova boja boje daje ljudima osećaj čistog i nevinog. Siguran sam da će vam se svidjeti ako vidite prave ploče .. Jumbo Size 3200 * 1600MM Debljina može biti 20mm i 30mm. Realne ploče su lepše od fotografija. To je fantastična boja za kuhinju, tišinu i tako dalje.

Pošaljite upitChat Sada

Ljetni kvarc

 

1. Sintetizovani sa visokom čistoćom i umerenim 93% kvarcnim kamenom, 7% polimernim materijalom i malom količinom neorganskog pigmenta pod vakuumskim uslovima i putem heterogene tehnologije agregacije materijala.

2. Visoko kvalitetna otrovna smola i bez mirisa, lako se miješaju kvarcni pijesak, ne može se lako razbiti ili biti van oblika i može izbjeći infiltraciju bilo koje supstance. Sa stabilnom bojom i kvalitetom, finim česticama materijala, dobrim osećanjem i odličnom anti-ultraljubičastom bojom. (REMRRK: prema iskustvima, ako smola sadrži više od 12%, ploče će biti lako u obliku. Uopšteno gledano, što više kvarcnog peska i manje smole, to će biti bolja ploča.)

3. Efikasno upravljanje, stalno prikupljaju svako odeljenje kako bi dobili obuku proizvoda i raspravljali o kvarcnim proizvodima prije proizvodnje bilo koje nove serije kvarca kako bi se osigurala 100% proizvodnja.

4. Mašina za kompaktore visokih performansi i mašina za kalibriranje-poliranje mogu osigurati stabilnu gustinu (2,35-2,4 tona / m3) i boje konzistencije i zadovoljavati zahtjeve bilo koje veličine izrade.

5. 28 komada Mašina za brušenje automatske mašine za poliranje može vam obećati osvetljenje površine ploče.

6. Mogućnost velike proizvodnje i stotine boja po vašem izboru, i samo-izrazite ono što nam trebate, a samo mali uzorci mogu izazvati sjajnu ideju za našu iskusnu i jaku R & D tim.

7. Mašina za automatsko zaštitne folije može ukrašiti bilo koji od vaših omiljenih na površini ploče, takođe možemo označiti bilo koji od vaših zahtevnih na ivičnoj strani zadnje strane ploče.

8. Standardni sistem pakovanja može osigurati sigurnost za isporuku.

9. Imamo brat counter-top fabrike u blizini naše fabrike, tako da za bilo koju vrstu vašeg brojača, kuhinje, kopna, itd, možemo vam zadovoljiti.

10. Uverite se da se u jednom kontejneru mogu mešati sve vrste kamenih proizvoda iz drugih fabrika, poput prirodnog mermera, granita ili bilo kog drugog.


FAQ:

P: Da li ste proizvođač?
O: Da, Ljetni kvarc ima 4 proizvodne linije veštačkih kvarcnih ploča.


P: Da li imate i radionicu za smanjenje veličine?
O: Da, imamo radnu mrežu.


P: Koje su vaše glavno tržište kompanije?

O: Severna Amerika.


P: Gde dobijate sirovinu?
A: Heyuan, Guangzhou, Indija.


P: Gde se nalazi vaša fabrika?
O: Naša fabrika se nalazi u Shuitou, u blizini Xiamena, vožnja automobilom oko sat vremena.


PAKETI:package.png

KONTAKT INFORMACIJE:


Ime: Vicky Wong
Tel & Whats App: +86 15860750677

E-mail: thinking15@summerlyquartzstone.com
Adresa fabrike: B6 Yongquanshan Industrial Zone Shuitou Town Nan'an, Fujian, Kina


Postoji bilo kakva potreba ili pitanje, slobodno me kontaktirajte!

V502-Close up-1.JPG

V502.JPG


exhibition.jpgHot Tags: calaccata v502 kvarcnog kamena, Kina, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftini, troškovi
Srodni proizvodi
Upit